У Рівному біля автовокзалу може з`явитися штучне поле для міні-футболу

У Рівному може з'явитися міні-футбольного поля зі штучним покриттям у мікрорайоні «Автовокзал». Такий проект подано до Громадського бюджету Рівного.

На облаштування такого поля потрібно орієнтовно 780 000 гривень. Автор впевнений, що створення такого поля сприятиме якісному проведенню дозвілля людей різного віку, дозволить залучати учнів, студентів та молодь до занять аматорським та професійним футболом.

"Беручи до уваги те, що мікрорайон великий, має навколо багато навчальних закладів і зовсім не має спортивної інфраструктури, облаштування даного футбольного поля дозволить направити енергію дітей та молоді в правильне та корисне русло шляхом залучення до тренувань та активного заняття спортом. На сьогоднішній день свою енергію діти та молодь витрачають лише на руїнах недобудованого спорткомплексу, травмуючись та розкрадаючи те, що лишилося від колись перспективного будівництва", - зазначає авторка проекту Людмила Сидорук.

До того ж, цей дозволить втілити мрію багатьох дітей, батьки яких не мають фінансової можливості оплачувати дороговартісні тренування з футболу, які пропонують платні секції та футбольні школи.

 

Читайте також