У Рівному біля театру викладають нову бруківку: там невдовзі буде, як у Голлівуді (ФОТО

У Рівному біля обласного музично-драматичного театру розпочали реконструкцію алеї, що розташована справа від будівлі. Наразі там вкладають нову бруківку.

Далі у планах - встановлення нових лавочок, ліхтарів та інформаційних табличок. Усе це планують завершити уже до кінця цього року.

Зазначимо, що у перспективі там має бути щось на кшталт так званої алеї сакур. Адже у травні цього року там висадили близько 20 саджанців сакури, які подарували Рівному японці. Пізніше перший секретар Посольства Японії в Україні Ацуші Вакуі пообіцяв приїхати до Рівного вже навесні наступного року, аби подивитися, як у Рівному цвіте символічне японське дерево.

Нагадаємо, що на реконструкцію цієї площі біля театру з міського бюджету виділили 550 тисяч гривень, решту необхідної суми, а це орієнтовно ще половина цих коштів, дофінансують з обласної казни.

Як назвуть алею - поки невідомо. Директор Рівненського обласного облмуздрамтеатру Володимир Петрів пропонує назвати її Театральною.

«Я б її назвав «театральною алеєю», можливо, буде «Алея зірок» тих, хто колись працював у театрі, хто віддав йому життя, можливо, «Зіркову алею» тут зробимо, як у Голівуді», - зазначив Володимир Петрів. 

Читайте також