У Рівному до ЖК "На Щасливому" ходитиме тролейбус

У Рівному покращать транспортне сполучення з одним із нових мікрорайонів. Зокрема, вже скоро подовжать рух тролейбусів по вулииці Чорновола аж до житлового комплексу "На Щасливому". Про це пише "Радіо Трек" з посиланням на слова міського голови Рівного Володимира Хомка.

Відтак, тролейбус курсуватиме з вулиці Студентської на вулицю Чорновола, тож тепер ці вулиці з'єднають. Проте, коли саме це відбудеться - наразі мер сказати не може. Каже, що на сьогоднішній день йдуть перемовини з забудовниками цього мікрорайону, яких є три, аби вони передали місту у власність землю під дорогу. Цим питанням займається його радник Дмитро Котляров.

"На Щасливому" - скоро там буде повноцінний цивілізований мікрорайон з усією інфраструктурою. Дитсадок там вже є збудований. Приватний. Ми до нього не маємо відношення. Але ми змусили його збудувати. Крім цього, вже під школу забили місце і зараз там будується великий супермаркет. Тож в результаті буде мікрорайон зі всім", - підсумував міський голова Володимир Хомко.

Читайте також