У Рівному дрифтер "прокатав" патрульного на капоті (ВІДЕО)

Фото - Дмитро Леонтіюк

 Це сталось вчора ввечері біля "Екватора", там у вечір дрифту стався інцидент. 

Водій автомобіля «Рено Трафік» (що віз копа на капоті), під час спілкування з кореспондентом UA: Рівне вже перебував у машині патрульної поліції. Він повідомив, що не дритував, а просто намагався виїхати з стоянки перед «Екватором». 

Інспектор з безпеки дорожнього руху УПП Сергій Коханюк заявив, що саме водій на «Рено Трафік» першим порушив домовленності, яких досягли жителі мікрорайону, що навпроти торгового центру і дрифтери. Він почав дрифтувати, а потім намагався втекти зі стоянки. Коли поліцейські намагались його зупинити, то одного з копів водій «Рено Трафік» провіз на капоті свого автомобіля. 

Також нагадаємо, що у п'ятницю любителі дрифту прийшли у міську раду та попросили стати посередником у перемовинах, аби вони могли більше не їздити на парковці "Екватора". Як альтернативу запропонували парковку біля "Рівнеазоту", розв'язку біля Великої Омеляни та майданчик на території аеропорту.

Як ми інформували ще вчора ввечері, учасники збору дрифтерів прокатали на капоті працівників поліції та пошкодили два пріуси. Троє працівників поліції отримали ушкодження

Попередньою інформацією щодо інциденту з UA: Рівне поділився керівник Управління патрульної поліції Сергій Мерчук:

– Дрифтери на стоянці "Екватора" знову порушували громадський порядок. Працівники патрульної поліції намагалися припинити правопорушення, одного з них водій почав везти на капоті. Оскільки працівнику загрожувала небезпека - довелося розбити скло, щоб зупинити водія. Особи продовжували таку поведінку, продовжували наїжджати на працівників поліції, довелося таким же чином, зупинити водія "Жигулі", також розбивши скло, – повідомив Сергій Мерчук, наголосивши, що інформація попередня та наразі уточнюється.

Як пояснив начальник відділу безпеки дорожнього руху УПП Сергій Коханюк, керівництво ТРЦ "Екватор" обмежило проведення масових заходів на території стоянки торгового центру з 22:00. Утім один з так званих дрифтерів спробував прорватися на територію стоянки, та протаранив автомобіль патрульної поліції. Внаслідок розвитку конфлікту два автомобілі патрульної поліції пошкоджені, троє патрульних отримали тілесні ушкодження.

Характер ушкоджень встановлюється, деталі ситуації уточнюються. Кореспондент UA: Рівне також працює над тим, щоб отримати коментарі іншої сторони конфлікту. Зробити це наразі не вдалося.

Відео UA: Рівне надала очевидиця, яка бажає лишитись неназваною. У відео присутня ненормативна лексика. 

Читайте також