У Рівному мати чотирьох дітей вкрала з магазину каблучку за 162 тисячі, а потім сама викликала поліцію (ФОТО+ВІДЕО)

Вчора, 14 березня, близько пів на 17 год. у Рівному на вулиці Соборній з ювелірного магазину жінка відкрито вкрала коштовну каблучку. Про це до поліції заявила 21-річна продавчиня.

Працівниця магазину розповіла правоохоронцям, що до магазину зайшла відвідувачка і попросила ближче подивитись каблучку із білого золота та діамантом у 5 каратів, вартість якої згідно з цінником становила 162 тис. грн, а з акційною знижкою - 68 тис. грн. Скориставшись тим, що охоронець магазину вийшов з зали на кілька хвилин, жінка раптово кинулася до дверей та вибігла з коштовністю на вулицю попри крики та намагання зупинити її. Продавчиня побігла наздоганати злодійку, однак та вже встигла перебігти дорогу, незважаючи на насичений потік машин.

Працівниця магазину розповіла, що крадійка миттєво зникла з поля зору, але вона детально описала її вигляд, також патрульні отримали відео злочину з камер спостереження. На пошуки зловмисниці орієнтували всі екіпажі патрульної поліції.

Через годину після цього до поліції надійшов ще один виклик у крамницю - цього разу в ЦУМі. До правоохоронців звернулася 33-річна жінка з тим, що вона перебуває в "ЕКОмаркеті" і її буцімто переслідують невідомі особи.

Приїхавши туди, поліцейські впізнали за орієнтуванням злодійку каблучки. Аби не злякати її, поліцейські запросили жінку до автомобіля поспілкуватися. У розмові жінка зізналась, що це вона викрала каблучку. У її сумці патрульні і справді виявили каблучку з ювелірного магазину. Жінку доставили до міського відділу поліції та передали слідчому. А каблучку правоохоронці вилучили.

З'ясувалося, що жінка перед крадіжкою кілька разів навідувалась і в сусідній ювелірний магазин, де приміряла коштовності. Раніше зловмисниця в поле зору правоохоронців не потрапляла. Вона - мешканка Клеваня Рівненського району, має 4 дітей, які наразі живуть з татом.

За цим фактом у поліції розпочали досудове розслідування та відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 ККУ. Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини події, а також мотиви скоєння крадіжки.

 

Читайте також