У Рівному мешканці житлового комплексу дружно садили дерева, кущі та квіти (ФОТО)

Кажуть, людина за життя повинна посадити дерево, виховати чадо та збудувати дім. Поняття "дім" для кожного – різне. Це не просто будівля із дахом зверху. Тут все: сімейне життя, кохання, батьківська любов, затишок, тепло.

Дім – це прагнення бути захищеним, створювати власний простір та комфорт - переконані мешканці житлового комплексу “На Щасливому”, які приєднались до Всеукраїнської акції озеленення та встановлення рекорду - мільйон насаджень за день.  


Активну участь взяли як дорослі, так і малі. Усіх їх об'єднала спільна мета: зробити корисну справу - поповнювати запаси зелених насаджень нашого міста, зокрема району, де вони живуть.

У житловому комплексі переконані, що подібні акції - це гарний привід поспілкуватись із сусідами, провести з користю вихідний та просто відпочити: 

“Вже декілька років поспіль ми долучаємо мешканців до висадження дерев поблизу своїх будинків і щоразу переконуємось в тому, що такі заходи позитивно впливають як на довкілля, так і на спілкування безпосередньо між мешканцями. Приємно спостерігати, коли люди долучаються до озеленення цілими родинами та навчають дітей любити природу, цінувати її дари, а також створювати затишок там, де живвуть”, - розповіла представниця ЖК “На Щасливому” Вікторія Власенко

Варто зазначити, озеленення проходило на декількох локаціях на території житлового комплексу, а саме: поблизу малого та великого фонтанів, у парку поблизу каплиці Покрови Діви Марії, біля мамонтів, а також по вулиці Каштанова


Зацікавлені погляди, щирі посмішки та радість - саме такі емоції переповнювали учасників дійства. Головна спеціалістка із озеленення житлового комплексу “На Щасливому” Наталія Смислова під час заходу продемонструвала майстер-клас із фігурного підстригання кущів, охочих випробувати власні сили виявилось чимало.


Як розповідає мешканка ЖК “На Щасливому” Лариса, вона отримала неабияке задоволення від процесу висадки та зустрічі з друзями: 

“Коли ти настільки сильно закоханий у місце де живеш, хочеться творити, ставати безпосередньо учасником усіх заходів та подій. Як це чудово, коли сусіди і є твої друзі. Разом, об`єднавши власні зусилля, ми долучились до висадки дерев. Я не можу описати свої позитивні враження та емоції. Хочеться, аби родина наших “щасливчиків” поповнювалась і наступного року щоб ще більшою компанією разом ставали частиною таких акцій”.  

Тож вже цьогоріч, завдяки спільним зусиллям працівників та мешканців житлового комплексу, на території розквітнуть троянди, сакури, магнолії, бузок, жасмин, тамарикс, а також зазеленіють граби, каштани, калина, самшити та туї.

Читайте також