У Рівному по вулиці Енергетиків облаштовуватимуть тротуари

Фото ілюстративне

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян провів нараду з керівниками комунальних підприємств міста, на якій було обговорено виконані роботи за минулий тиждень, а також сплановано завдання на тиждень прийдешній.

"Трест зеленого господарства" проводив обрізку аварійних дерев на вулицях Київській, Грунтовій і Стельмаха. Такі роботи триватимуть і цього тижня. Бригада підприємства висадить квіти біля пам'ятника Кулику й Гудачеку. Тривають роботи на бульварі Незалежності.

"Рівнеелектроавтотранс" проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Очищення опор контактної мережі провели на вулицях Степана Бандери, Княгині Ольги, Київській і Соборній. Упродовж тижня працівники виконували заявочні ремонти й ремонти контактно-кабельної мережі.

КАТП-1728 ліквідовувало стихійні сміттєзвалища по місту. Вивезення сміття відбувається згідно із затвердженими графіками.

"Рівнеоблводоканал" ліквідував 15 пошкоджень водопровідних, а також виконав понад 80 заявок на прочищення каналізаційних мереж.

Бригади "Міського ШЕУ" продовжують ліквідацію аварійної ямковості по місту за допомогою холодного асфальтобетону. Триватиме прибирання вулиць міста після зими, а також продовжаться роботи з облаштування тротуарів по вулиці Енергетиків.

Спецкомбінат "Ритуальна служба" продовжує поховання. Упродовж тижня виконувалися роботи з благоустрою місць поховання на Алеї Героїв. Над цим продовжать працювати і цього тижня. Працівники підприємства обрізатимуть аварійні дерева на кладовищах міста.

КП "Міськсвітло" провело заміну кабельної мережі світлофорного об'єкта на перетині вулиць Пр. Миру - С. Петлюри. На цьому ж об'єкті було замінено світлофорну стійку. У селищі Квасилів по вулиці Молодіжній виконали монтаж гаків. На вулиці Коновальця завершено обрізку гілок на деревах, а також вивезено гілля.

Читайте також