У Рівному стартує новий проект для успішних жінок «TOP WOMAN RIVNE 2018»

У п’ятницю, 18 травня, о 20 год. у Рівному в нічному клубі «Catarsis» відбудеться вечір-презентація нового проекту компанії ARTmodels «TOP WOMAN RIVNE 2018». Вхід на захід – вільний.

«TOP WOMAN RIVNE 2018» - це проект для успішних, соціально активних, талановитих і красивих жінок віком від 25 років, який має на меті продемонструвати, що у Рівному є багато успішних жінок у різних сферах, та привернути увагу до їх діяльності.

Мета проекту:

  • познайомити рівнян із успішними жінками Рівного;
  • відкрити нові імена,
  • підтримати жінок, які тільки починають свій шлях до успіху, дати їм поштовх для подальшої реалізації їх творчих задумів;
  • надати можливість творчим і активним  жінкам  продемонструвати свої таланти та отримати визнання;
  • створити майданчик для якісної взаємодії фахівців різних сфер.

Учасниці проекту «TOP WOMAN RIVNE 2018» будуть втіленням усіх сучасних еталонів краси: зовнішніх і внутрішніх: вони успішні як у сімейному житті, так і у власному бізнесі, а їх життєва позиція є прикладом для тих, хто прагне до вершин досконалості. 

Проект спрямований на те, щоб знайти і розповісти світу про рівнянок, які успішно поєднують гармонійні сімейні стосунки з блискучою  кар’єрою, які цінують креативне дозвілля та прагнуть до розвитку та самовдосконалення. Відтак, захід буде не лише яскравим, цікавим та модним, а й стане потужним майданчиком для синергії та взаємопідтримки представниць різних галузей діяльності, що покладе початок створенню у Рівному потужного жіночого осередку.

Проект «TOP WOMAN RIVNE 2018» відбуватиметься у кілька етапів і завершиться фіналом у грудні.

Відтак, одразу під час вечірки-презентації у клубі «Catarsis» стартує і реєстрація жінок на участь у проекті, яка триватиме до вересня.

Після цього розпочнуться зйомки відеороликів про учасниць, які транслюватимуть по місцевому телебаченню. Крім цього, впродовж вересня, жовтня та листопада на усіх учасниць чекатиме насичена та цікава підготовка, що включатиме в себе пізнавальні майстер-класи, корисні тренінги та мотивуючі зустрічі з провідними фахівцями різних галузей, фото сесії тощо. А фінал проекту відбудеться 7 грудня 2018 року у форматі світської благодійної  вечірки у  нічному клубі «Catarsis».

До слова, проект для успішних жінок Рівного «TOP WOMAN RIVNE 2018» містить у собі не лише соціальну, а й благодійну складову. Під час фінальної вечірки кожна учасниця презентує свій благодійний лот, кошти від продажу якого підуть на допомогу тим, хто її потребує.

Відтак, вже цієї п’ятниці, 18 травня, кожен зможе прийти на вечір-презентацію проекту в нічний клуб «Catarsis», де можна буде дізнатися усі деталі конкурсу, а також познайомитися з партнерами, які працюватимуть з учасницями впродовж усього проекту.

Зокрема, під час презентації відома у Рівному стиліст, дизайнер та іміджмейкер Любов Шипукова розповість про те, наскільки важливо вміти гарно виглядати та як цього досягти, коуч-тренер компанії «SavvyNation» Віктор Король ознайомить з психологією успіху та висловить власне, чоловіче бачення на успішність жінки, а журналіст та телеведуча Олена Семенович закцентує на соціальному аспекті та розкаже про роль жінки в суспільстві.

Крім цього, відомий у Рівному ресторатор та директор нічного клубу Анатолій Лук’янчук проведе для присутніх майстер-клас з приготування  аперитивного напою.

Також під час вечірки для усіх гостей співатимуть володарка оксамитового голосу, переможниця багатьох пісенних конкурсів та фестивалів Марія Злата та соліст рівненської філармонії, молодий та харизматичний Павло Мищук. А солісти ансамблю спортивно-бального танцю «Ритм» Денис Фандич і Оксана Середа запалять серця пристрасним танго.

Ведучою вечора буде Тетяна Кравчук, яка нещодавно отримала престижну відзнаку «Жінка року 2018» у номінації «ТВОРЧІСТЮ ОКРИЛЕНІ».

До слова, усі гості матимуть можливість також  посмакувати смачним шампанським та пофотографуватися біля спеціальної фотозони.

Отож, організатори проекту «TOP WOMAN RIVNE 2018» чекатимуть на знайомство з кожним із вас у п’ятницю, 18 травня, о 20:00 год. у нічному клубі «Catarsis».

Вхід для жінок до 24 год. – безкоштовний.

Dress-code - ELEGANT.

Деталі за телефонами: 098 522 15 11, 098 011 08 82.

Читайте також