У Рівному у ЖК «На Щасливому» створили справжню новорічну казкову атмосферу (ФОТО)

У Рівному на території житлового комплексу «На Щасливому» створили неймовірно казкову новорічну святкову атмосферу з ілюмінацією, оригінальною фотозоною та великою ялинкою. Там вже є абсолютно все, аби мешканці почували себе, як у казці.

Так, там вже нарядили ялинку та прикрасили гірляндами власний парк для прогулянок. Крім цього, на території ЖК «На Щасливому» встановили величезну інсталяцію з вогників та цифр «2019», яка слугує оригінальною фотозоною не лише для мешканців комплексу, а й для усіх рівнян.

Словом, забудовники не пошкодували зусиль, аби мікрорайон засяяв так, аби його було помітно усім, хто проходить чи проїжджає повз.

Самі ж мешканці ЖК «На Щасливому» кажуть, що кращої новорічної атмосфери у місті годі й шукати, і охоче хизуються в соцмережах світлинами та відео новорічної казки, створеної для них.

«Традиційно ми намагаємось зробити все, аби наші мешканці відчували себе у казці. Одним із головних факторів, які створюють такий настрій є, звичайно, новорічні вогники та ялинка. Ми щороку прикладаємо максимум зусиль, щоб наша головна новорічна красуня була не гіршою, ніж центральна, і щоб вона дарувала новорічний настрій та стала прикрасою не лише на фото, а тішила око наших мешканців з вікна», - кажуть забудовники ЖК «На Щасливому».

Крім цього, вже давно не секрет, що забудовники ЖК «На Щасливому» дбають не лише про якість житла, а й про комфорт та дозвілля своїх мешканців, організовуючи для них різноманітні свята та заходи. Зокрема, торік у період новорічно-різдвяних свят там відбулося свято «Колядуймо із сусідами» - жителі мікрорайону куштували смачний козацький куліш, бачили і чули, як стріляє козацька гармата, тримали в руках булаву, а все дійство відбувалось під музичний акомпанемент учасниці «Голосу країни. Діти» Катерини Качановської та народного фольклорного гурту «Барвінок».

Так і цьогоріч, обіцяють забудовники, на мешканців «На Щасливому» також чекає ціла низка новорічно-різдвяних дійств як для малечі, так і для дорослих. Таким чином, вони вкотре доводять, що справжнє сімейне щастя не потрібно шукати десь далеко. Воно поруч - у житловому комплексі «На Щасливому»!

Центр продажу квартир ЖК «На Щасливому»:
м. Рівне, вул. Лермонтова, 4а
тел. 097-30-29-600, 098-83-22-840
Наш сайт: http://newcitydom.com/

 

*на правах реклами 

Читайте також