У Рівному вчителів заохочуватимуть до вакцинації новими комп`ютерами

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

У Рівному вчителів мотивуватимуть вакцинуватись новини комп'ютерами.

Таку пропозицію висунув начальник управління освіти Богдан Турович.

За його словами, низький рівень вакцинації, а як наслідок - дистанційне навчання, погіршують якість освіти. Саме тому потрібно прискорити процес щеплення освітян.

“Якщо в школі не буде вакциновано принаймні 80% педагогічних працівників - заклад працює дистанційно, а це знижує якість отриманих знань, ускладнює процес, створює проблеми для батьків. Тому, ми вирішили прискорити темпи вакцинації. А стимулювати до неї працівників будемо наступним методом - в пріоритетному порядку оснащуватимемо школи комп'ютерною технікою", - зазначає посадовець.

23 вересня члени депутатської бюджетної комісії підтримали пропозицію управління освіти і 8 закладів, які станом на 21 вересня досягли 80% вакцинованих працівників - отримають покращення матеріально-технічної бази, а саме - нову комп'ютерну техніку.

"Під час знайомства з директорами і візитів у школи ми бачили, що в більшості з них комп'ютерні класи потребують оновлення. Тому, вважаємо, що це буде хороша мотивація для того, щоб швидше вакцинуватися. В результаті, всі задоволені: заклад працює і діти навчаються офлайн, батьки не відволікаються від роботи, а школа отримує нові комп'ютери”, - додав пан Турович.

Читайте також