У Рівному затримали п`яного водія маршрутки

Патрульні виявили на лінії нетверезого водія маршрутки.

Сьогодні, близько 6.30 ранку, під час патрулювання на вулиці Курчатова інспектори зупинили маршрутний транспортний засіб через недостатньо освітлений номерний знак.

Під час перевірки документів інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп`яніння. Водій погодився пройти освідування і тест позитивний — 0 ,24 проміле. На нього склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП ( керування в стані сп`яніння). У свідків та пасажирів (яких перевозив водій) відібрали пояснення.

Також на 56-річного водія винесли постанову за ч.9 ст.133-1 КУпАП за те, що він не пройшов щозмінного передрейсового медичного огляду водіїв транспортних засобів та керував без проведення передрейсового контролю технічного стану транспортного засобу (штраф 510 грн.)

Нагадуємо. що Рівному і по всій Україні триває комплекс заходів “Перевізник — зима”. З 17 листопада до 17 грудня 2017 року, по всій Україні проводиться комплекс цільових заходів “Перевізник — зима”, заходи якого спрямовані на дотримання перевізниками вимог ПДР та Правил перевезення пасажирів.

Основною метою таких заходів є посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час перевезення пасажирів, попередження аварійності на автомобільному транспорті загального користування в зимовий період, запобігання виникненню надзвичайних подій під час здійснення таких перевезень та дотримання законодавства у зазначеній сфері.

Читайте також