У селі на Рівненщині відновлюють старе приміщення ліцею (ФОТО)

Фото - РОДА

У селі Корнин Рівненського району реконструюють ліцей. Старе приміщення, яке розміщене поблизу діючого навчального закладу, стане двоповерховою початковою школою. Про це повідомила Рівненська ОДА.

Завдяки програмі «Велике будівництво» стало можливим відновлення старого приміщення, яке дозволить збільшити потужності навчального закладу загалом.

Будівельники уже підсилили конструкції старої будівлі, встановили вікна та влаштували нову покрівлю. Наступним етапом будуть внутрішні роботи.

У новому крилі, де буде розташована початкова школа, розмістяться 8 класних кімнат та велика зона для ігор. Навчальний заклад розрахований на 320 дітей.

 «В цей складний для країни час ми продовжуємо програму «Велике будівництво». Окрім школи в Корнині ми працюємо над реалізацією й інших важливих об’єктів – це масштабне будівництво та капітальний ремонт шкіл, дитячих садків, приймальних відділень лікарень, стадіонів та доріг. Позиція Президента та Уряду – інфраструктурна модернізація кожного регіону. Тому будівництво не можна зупиняти навіть попри карантинні обмеження», - наголошує голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Читайте також