У школі Корнина зовсім скоро навчатимуться в одну зміну

На Рівненщині з робочою поїздкою перебувають члени комітету Верховної Ради України з питань бюджету.
Свій візит вони розпочали з огляду Корнинської школи, де завершується реконструкція.
Нова будівля вже готова на 99%. За кошти Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), місцевих бюджетів до існуючого приміщення добудували двоповерховий корпус. Після реконструкції будівля стане втричі більшою, а навчання буде однозмінним.

«Це одна з кращих шкіл на Рівненщині, яка побудована у рамках «Нового освітнього простору». Важливо й те, що тут буде великий спортзал, а на вулиці – всесезонне футбольне поле зі штучним покриттям. Інвестиції в спорт – це інвестиції у майбутнє. До речі, в школі вже сформована своя команда», - звернувся до присутніх голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Андрій Павелко подарував маленьким футболістам два набори м’ячів та футбольну форму. Також для закладу передав сувенірну спортивну футболку із автографами гравців української збірної з футболу. Він побажав юним футболістам наснаги і перемог та дорости до великого футболу.

«Виїзні засідання досить дієві, адже безпосередньо на місцях можна дізнатися потреби регіону, відбувається живе спілкування. І дуже приємно, що починаємо працювати тут, в Корнинській школі. Адже це моя батьківщина, тут вчився мій батько», - зазначив Андрій Павелко.

У рамках виїзного засідання народні депутати також оглянути діючий стадіон «Авангард», що в обласному центрі. 

Читайте також