У смертельній аварії на Рівненщині підозрюють п`яного депутата сільради

На Рівненщині у смертельній аварії, яка сталась 19 вересня у селі Миляч на Дубровиччині, підозрюють 59-річного депутата сільської ради.

Про це повідомляють у ТСН.

Нагадаємо, що вночі дві мешканки села Біле їхали на мотоциклі «Kinlon» по проїзній частині. За словами правоохоронців Рівненщини, 20-річна кермувальниця двоколісного з невідомих причин виїхала на зустрічну смугу, де і відбулось зіткнення з автомобілем «Opel Monterey» на іноземній реєстрації.

Відомо, що позашляховиком керував 59-річний житель села Жадень, який є депутатом сільської ради. Під час освідування водія з'ясувалось, що рівень алкоголю в його крові перевищував норму у 10 разів. 

Старша з дівчат - 20-річна Валентина - померла на місці. Неповнолітня Наталія, яка була пасажиркою мотоциклу, отримала травми різного ступеню важкості та була госпіталізована до місцевої лікарні.

"Струс головного мозку, забій грудної клітки, забій поперекової ділянки та контузія правої нирки", — розповідає про стан Наталі завідувач хірургічного відділення Дубровицької райлікарні Леонід Чернюк. 

Саме Наталя розповіла журналістам ТСН, що відбулось тієї ночі. За її словами, водій авто виїхав на зустрічну смугу, на якій їхали дівчата. Побачивши це кермувальниця хотіла оминути машину, але нетверезий чоловік не гальмував, а навпаки додав швидкості. Після зіткнення чоловік вибіг і почав трусити Наталю. 

Слова постраждалої підтвердив і свідок аварії, пан Анатолій, який їхав позаду "опеля" і бачив що сталось. 

"Побачили, що він на зустрічну їм вискочив. Вони злякалися і хотіли оминути. Зачепив він дівчат на їхній стороні", — говорить очевидець Анатолій.

Батьки постраждалих дівчат та односельчани ледь не вчинили самосуд над горе-водієм. Люди розповідають, що п'яним чоловік їздить часто. Хвилюються, щоб справу не закрили, адже чоловік - депутат і має впливових синів. 

За словами заступника керівника Нацполіції Рівненської області Олександра Панасюка, правоохоронці провели усі слідчі дії згідно із законодавством. 

"Те, що він депутат, лише впливає на те, що підозру йому оголошуватиме прокурор області", — додав представник органів.

Читайте також