У центрі Рівного збираються пікетувальники у масках (ФОТОФАКТ)

У ці хвилини у центрі Рівного на майданчику перед службовим входом до Міського будинку культури, що у парку Шевченка, збираються пікетувальники. Усі вони на обличчях мають одягнуті медичні маски.

Хлопці тримають у руках плакати з написами проти лідерки ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яка сьогодні відвідує Рівне з політичною ціллю - зустрітися із потенційними виборцями.

На плакатах пікетувальників зображено написи: "Стара дупа по-новому не гуде" та "Холик і Пєля - бурштинові гаманці Батьківщини".

Зауважимо, що Коля Холик - відомий кримінальний авторитет на Сарненщині, один з основних представників незаконних видобувачів бурштину на Поліссі та паралельно депутат Сарненської районної ради від ВО «Батьківщина» Микола Клевака. Кажуть, саме він спонсорував переможну виборчу кампанію народного депутата від "Батьківщини" Сергія Євтушка, який на Сарненщині в кримінальних колах більш відомий, як Пельмень або Пєля і якого також пов'язують з незаконним видобутком сонячного каміння.

Очевидно, пікетувальники мають намір мітингувати під час виступу Юлії Тимошенко, який очікується вже о 12 год. на майдані Незалежності у Рівному.

Читайте також