У Віктора Шакирзяна взяв інтерв’ю наймолодший журналіст України

Кирило Передрій - наймолодший та надзвичайно талановитий журналіст, який став практично легендою в своєму віці. Проживаючи у місті Покровськ на Донеччині, цей 12-річний хлопець вже здобув вражаючі досягнення у світі журналістики. Його талант і завзятість вже дозволили йому провести майже 200 інтерв'ю з відомими особистостями, серед яких знамениті спортсмени, впливові політики, талановиті ведучі та популярні артисти.

"Я взагалі не думав, що чогось досягну в такому віці. І насправді інтерв'ю з кішкою дало початок мого шляху у журналістиці. Мені здається, що якби цього інтерв'ю не було, не було б взагалі мого каналу, - говорить Кирило Передрій. - Серед моїх гостей були гостей були мер міста Дніпро - Борис Філатов, міністр культури України Олександр Ткаченко, мер Львова Андрій Садовий та навіть Валерій Залужний".

Сьогодні Кирило Передрій завітав до Рівного. Він подолав довгий шлях тривалістю більше 17 годин, щоб взяти інтерв’ю у секретаря Рівненської міської ради, в.о. міського голови Рівного Віктора Шакирзяна.

Журналіст каже, що обрав Віктора Володимировича у якості гостя, адже переконаний, що він цікава людина, якій точно є що донести аудиторії ютуб каналу Цікаво.

"Кирило сказав, що йому приємно було зі мною поспілкуватися, а я наголосив, що для мене за честь поспілкуватися з таким прогресивним молодим хлопцем. Він проживає на Донеччині, де в 12 років мусив призвичаїтися до життя під звуки вибухів та обстрілів. Але попри це, він росте розвивається і дійсно створює цікаві програми, які показують його співрозмовників з не типових сторін", - поділився враженнями Віктор Шакирзян.

Всі розмови Кирило Передрій викладає на власному YouTube-каналі під назвою Цікаво. То ж вже незабаром ми зможемо побачити на його ютуб каналі інтерв’ю із очільником Рівного.

Читайте також