В Острозі у каналізаційній шахті знайшли мертве тіло жінки

Фото - Нацполіція

На труп 49-річної місцевої мешканки натрапили правоохоронці, які розслідували інший злочин. Прикопане попелом тіло виявили у каналізаційній шахті. З’ясувалося, що жінка зникла ще місяць тому. На її тілі правоохоронці виявили ножове поранення грудної клітки.

Слідчі припускають, що до злочину може бути причетний 52-річний мешканець села Розваж, який підпрацьовував скульптором на території складських приміщень одного із навчальних закладів Острога. Окрім вбивства жінки, зловмисник може бути причетний до нанесення тяжких тілесних ушкоджень 30-річному односельцю.

Того вечора чоловіки розпивали спиртні напої, згодом між ними виник конфлікт, внаслідок якого старший чоловік наніс своєму опоненту удари по голові – ймовірно сокирою. Потерпілому вдалося втекти. 

Медики у нього діагностували рубані рани голови, відкритий перелом потиличної та лобної кісток голови, відкриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Нині 30-річний чоловік перебуває в реанімації.

Причетного до злочину зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Досудове розслідування триває. Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі. 

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини

Читайте також