"Верес" у меншості поступився у Дніпрі

Опинившись у числельній меншості та пропустивши гол наприкінці матчу, рівненський "Верес" поступився у бойойовму матчі "Дніпру-1". 

Дніпро-1 - Верес - 1:0 (0:0)

"Верес" та "Дніпро-1" зустрілися вперше у своїй історії на Дніпро-Арені. На правах господарів дніпряни перші захопили ігрову ініціативу. 

"Верес" не зачинився в обороні та намагався агресивно відповідати. Геннадій Пасіч опинився на ударній позиції, але його удар заблокував екс-вересівець Володимир Адамюк. 

Обидві команди намагались відповідати одне одному атаками. 

Після перерви з дальньої позиції пробивав Ігор Солдта, проте невлучно. А біля воріт гостей ударом головою замикав верхову передачу Артем Довбик. 

Одну з найкращих нагод забити у складі рівнян мав Роман Гончаренко, коли йому на дальню стійку скинув м'яч Ігр Солдта. Захисник міг спокійно прийняти м'яч та пробити, але врятував голкіпер. 

Господарі додавали у швидкості, рівняни намагалися насити цю активінсть. Проте на 75-ій хвилині сталося непередбачуване. Михайло Сергійчук у центрі поля врізався у Лучкевича та отримав пряму червону картку. 

У меншості "Вересу" втримати нічию вдалося лише три хвилини. Маріо Чуже після асисту Джурашека пробивав уже у пусті ворота. 

Тож "Верес" перервав триматчеву серію із перемог. У наступному матчі рівняни зіграють проти донецького "Шахтаря". 

За матеріалами інформаційної служби НК "Верес"

Читайте також