Відомо, де на Рівненщини вперше будуть безкоштовно робити зубопротезування воїнам

У Березнівській стоматологічній поліклініці вперше на Рівненщині будуть безоплатно проводити зубопротезування для військовослужбовців.

Про це повідомили в Рівненській ОДА.

Заклад працює за урядовою програмою «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України». Це дозволяє учасникам бойових дій, військовослужбовцям і ветеранам скористатися послугами відновлення зубів безкоштовно.

Стоматполіклініка знаходиться за адресою: м. Березне, вулиця Андріївська 12А, тел. +380365353704.

Послуги надають 2 стоматологи-ортопеди.

Також, як повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, ще три заклади у процесі підписання договору - це Рівненська обласна стоматологічна поліклініка, Сарненська стоматологічна поліклініка та Рівненська міська стоматологічна поліклініка.

Довідково:

  • Національна служба здоров'я України розробила дашборд, на якому можна знайти всі медзаклади, які працюють за цією програмою. Ознайомитись можна за посиланням: https://cutt.ly/PeqsrBAy
  • Гранична вартість наданих медпослуг одному пацієнту не може перевищувати 14984 гривні.
  • У перелік такої допомоги входять: стоматконсультація, рентген, або інші методи дослідження, виготовлення, встановлення та фіксація зубних протезів, знеболення тощо.
  • Пакет не передбачає видалення зубів, пародонтологічної підготовки та лікування, а також у вартість не входять штамповані коронки і литі конструкції. Ці послуги можуть оплачуватися пацієнтом самостійно або за рахунок окремих програм місцевого бюджету.

Читайте також