Віктор Шакирзян привітав рівненських гандболісток, які вибороли "золото" Вищої ліги

Сьогодні секретар Рівненської міської ради, виконувач обов?язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян зустрівся із гандболістками клубу «Рівне-ДЮСШ 4». Спортсменки достроково стали чемпіонками вищої ліги з гандболу сезону 2023-2024 років та отримали можливість виступати у Суперлізі.

 - Спортсменки та їх тренери Алла Шулепа-Пастушок та Юрій Басюк доклали чимало зусиль, аби за кілька турів до завершення чемпіонату довести, що рівнянки — найкращі! І я вдячний за такі приємні приводи для гордості! Як міська влада, ми активно долучаємося до підтримки наших спортсменів. Готові забезпечувати залом для тренувань та проведення змагань. І навряд якась команда зможе похизуватися такою підтримкою, як у Рівному, - каже Віктор Шакирзян.

Попереду іще більше роботи, тренувань та віри в сили й прагнення перемоги.

- Тішить, що у Рівному активно розвивається так багато видів спорту. Вірю, що наші спортсмени зовсім скоро стануть основними у багатьох національних збірних, і ми не один раз пишатимемося, коли бачитимемо земляків на п’єдесталах! А ми, будемо і надалі їх активно підтримувати», - наголосив Віктор Шакирзян.

Читайте також