Віталій Ундір перевірив хід виконання ремонтних робіт у Культурному барбакані (ФОТО)

фото - Фейсбук

11 вересня з робочим візитом в місті Острозі перебував перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Ундір, пише Острозька Міська Рада.

Разом з Острозьким міським головою Олександром Шикером Віталій Олександрович ознайомився з ходом виконання робіт з ремонту дорожнього покриття по вул. Бельмаж та наголосив на необхідності дотримання термінів виконання.

Також Віталій Ундір відвідав Татарську вежу (Культурний Барбакан) та зробив оцінку обсягів виконаних робіт. Раніше проект отримав додаткові 80 тисяч гривень, тому що став одним з переможців конкурсу розвитку територіальних громад, який щороку проводить Рівненська обласна державна адміністрація. Ці кошти дадуть можливість зробити арт-простір Татарської вежі більш комфортним для відввідувачів.

За підсумками зустрічі міським головою було підписано розпорядження про скликання позачергової сорок дев'ятої сесії 14 вересня 2018 року, в ході якої заплановано внести зміни до міського бюджету та виділити міську частку фінансування на виконання робіт з ремонту дорожнього покритя вулиці Бельмаж та частину співфінансування по проекту, що переміг на конкурсі розвитку територіальних громад.

Читайте також