Які знаки Зодіаку найревнивіші?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Про те, які знаки зодіаку найбільш схильні до ревнощів, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок, пише ТСН.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Найбільш ревнивими є представники знака Скорпіон або люди, у яких у гороскопі в ньому є Місяць. У коханні представники знака щирі, тому прив'язуються до його об'єктів всерйоз і надовго, але зрідка пробачають навіть натяк на зраду своєї другої половинки. Вони вважають такий крок смертельною образою: на думку представників знака, ніхто не має права зраджувати їх. Отримавши хоч якусь підставу для ревнощів, вони пускають в хід скандали, сльози, істерики і обіцянки вкоротити собі віку — Скорпіони не заспокояться, поки не доведуть партнера до нестями. Але варто останньому заявити, що він іде, як представники знака тут же відіграють ситуацію назад, під присягою запевняючи, що нічого подібного більше не повториться. Але через якийсь час знову заведуть свою пісню, кидаючи свого партнера то в жар, то в холод, то доводячи його таким чином до сказу.

Телець (21.04 — 21.05)

Ревнощі Тельців обумовлені їхнім почуттям власництва, тому на факт зради — і навіть умоглядну її можливість — вони реагують бурхливо і буйно. Як правило, вони кричать, щосили, як грушу, трясуть свою другу половинку, а в разі особливо сильного збудження можуть і вдарити. Тим, хто ніколи не бачив Тельця, який впав у стан люті, важко собі уявити, який вигляд  він має в цей момент: налиті кров'ю очі, стиснуті кулаки — видовище не для людей зі слабкими нервами. Швидше за все, головний ревнивець всіх часів і народів — шекспірівський Отелло — з'явився на світ саме під знаком Тельця. Втім, Тельці досить швидко заспокоюються, але навіть хвилинного спалаху їхнього сказу іноді буває досить, щоб зруйнувати їхні стосунки з близькою людиною.

Лев (23.07 — 21.08)

Леви не терплять зрад, тому що вони завдають болісного удару по їхньому самолюбству, а це для представників знака смерті подібно. Вони можуть витерпіти все що завгодно, тільки не зневагу з боку коханої людини. Треба віддати належне представникам знака — вони вміють кохати щиро і безкорисливо, а до предмета своєї пристрасті прив'язуються раз і назавжди — у всякому разі про зради не думають. Тому відсутність відповідного кохання Леви пояснюють тільки зрадою, інші варіанти вони в таких випадках навіть не розглядають. Незалежно від того, чи дійсно Левам зраджують або вони тільки придумали собі це, реакція у них на ґрунті ревнощів буде однакова — вони влаштують грандіозний скандал із риданнями і биттям посуду, після чого, швидше за все, пробачать підступного зрадника — Леви не вміють таїти образу надовго.

Рак (22.06 — 22.07)

Раки приймають близько до серця всі події свого життя, а зраду — особливо. Ці уразливі представники зодіаку впадають у відчай навіть від косого погляду, що вже тут говорити про таку жахливу справу, як зрада. Водночас Ракам зовсім не обов'язково отримувати залізобетонні докази того, що кохана людина пішла наліво, їм буде достатньо власних відчуттів і підозр. Втім, треба визнати, що інтуїція представників цього знака обдурює їх вкрай рідко — як правило, на превеликий свій жаль, вони  виявляють, що мають рацію. Переводити свою другу половинку Раки будуть сльозами й істериками, але навіть згодом, коли образа мине,  ще довго будуть дивитися на супутника життя з німим докором.

Риби (19.02 — 20.03)

Риби, будучи головними метальниками і каскадерами зодіаку, вважають за краще витати в хмарах, спускаючись на грішну землю вкрай рідко. Напевно, тому людина, яку вони вважають своєю другою половинкою, є для них зосередженням найкращих якостей: розуму, доброти, благородства, вірності, чесності, почуття гумору. Однією з причин, які змусять Риб повалити свого ідола з п'єдесталу і поглянути на нього без рожевих окулярів, є, коли вони розуміють, що партнер їм не вірний. Як правило, в таких випадках їхньому розпачу не буває межі. Причиною ревнощів у представників цього знака найчастіше стають незначні приводи, на які інші не звернули б уваги, але для Риб навіть вони виявляються підставою для всесвітньої катастрофи. 

Читайте також