Який асортимент включає інтернет-магазин шпалер та фарб

Оздоблення інтер'єру вимагає, як правило, комбінованих рішень. І все необхідне можна знайти в одному місці, якщо це спеціалізований інтернет-магазин шпалер та фарб. Офлайн та онлайн точки пропонують товарні групи під будь-який не лише стандартний, а й індивідуальний дизайн-проект. Тут зібрана продукція популярних і не дуже брендів, яка має значну перевагу – сертифікована за якістю виробниками. Це найкраща гарантія функціональності оздоблювальних матеріалів.

Ходовий асортимент

Кожен торговий майданчик типу інтернет-магазину Decoratorskyi.com включає продукцію для різних поверхонь за призначенням, базовим матеріалом, функціональністю. Це насамперед різноманітний видовий склад шпалер, що дозволяє оформити простір у вибраному стилі, підкреслити особливості обстановки, планування, вирівняти стіни, розставити візуальні акценти.

У продажу представлені покриття паперові для бюджетних ремонтів, флізелінові, вінілові, текстильні, комбіновані. Вони відрізняються показниками міцності, вологостійкості, паропроникності, екологічності, видами фактури, стійкості до перепадів температур. Асортименти рулонних шпалер різної ширини доповнені оригінальними панно, акуратними бордюрами.

У магазинах можна купити як однотонні, так і багатобарвні, різні за графіком варіанти. Нарівні з гладкими по текстурі поверхнями як посилюючі візуальні акценти застосовуються рельєфні з ефектами вельвету, шовку, піску, патина, стекляруса.

Наявний вибір фарб та ґрунтовок розрахований на утворення рівних гладких або структурованих поверхонь, які захищають стіни, стелі, підлогу, а також зміцнюють штукатурку, бетон, цеглу, метал, дерево, скло та інші основи. Вони можуть бути на водній основі або розбавлятися органічним розчинником. При покупці слід орієнтуватися на такі показники:

  • склад товару;
  • функціональні характеристики;
  • покриваність;
  • витрати;
  • адгезію;
  • екологічність.

Незважаючи на те, що у продажу є величезний асортимент палітри відтінків, додатково пропонується в діапазоні колір. Завдяки цьому засобу виходять кольори, що ідеально підходять під індивідуальний дизайн-проект. Головне – знайти якісний товар та правильно розрахувати кількість.

Додаткові товарні групи

На цьому пропозиції спеціалізованих торгових точок не закінчуються. Брендовий салон Decorastorskyi та інші подібні магазини реалізують текстиль, ліпний декор, килими, інтер'єрні аксесуари. Тканинний асортимент дозволяє підвищити звукоізоляцію та покращити зовнішній вигляд стінових панелей, надати приміщенню затишку за рахунок портьєр, покривал, стильної оббивки меблів. Натуральний, синтетичний, сумішовий склад матеріалів створюють неповторні візуальні ефекти.

Реалізовані тканини та ліпний декор (карнизи, молдинги, плінтуси тощо) надають інтер'єру незвичайні і водночас стильні візуальні ефекти, розставляють акценти, зонують простір, підкреслюють вертикальні та горизонтальні лінії планування. Всі представлені в магазинах товарні групи декоративного оздоблення продаються в широкому діапазоні цін.

Читайте також