Завтра засідатиме бюджетна комісія Рівнеради

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю відбудеться 20серпня 2019 року о 14-30 год.,  410 каб. (вул. Соборна, 12-А) (Голова постійної комісії О. Карпяк).

Порядок денний засідання:  

1. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про надання згоди на суборенду, спільне користування та на переміщення орендованого комунального майна" (О. Криж, О. Корчинський) 

2. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про надання згоди на списання шляхом ліквідації майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Рівного" (В. Іськів)

3. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про надання згоди на передачу дитячих ігрових майданчиків, встановлених на прибудинкових територіях житлових будинків у м. Рівному на утримання та обслуговування". (Я. Сахнюк) 

4. Про розгляд інформації С. Кушніра (лист УКБ від 31.07.2019 №01-19/451) щодо земельних ділянок, які перебувать в користуванні УКБ та щодо пайової участі у будівництві розвитку інфраструктури міста Рівного); інформації Управління містобудування та архітектури щодо пайової участі (на протокольне доручення від 23.07.2019) В. Мельник.

5. Про розгляд інформації юридичного відділу апарату ради та виконавчого комітету (А. Мовчун); інформації Управління земельних відносин (лист від 05.08.2019 № 01-03/25) (С. Таргоній) на протокольне доручення комісії, що стосується рішення Рівненської міської ради від 22.11.2018 № 5149 “Про поновлення підприємцю Зущенку В.П. договору оренди земельної ділянки на вул. Небесної сотні, 5” (листи додаються); інформації УДАБК - (М. Дядюсь)

6. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення Свистуну І. Є. у власність шляхом викупу земельних ділянок на вул. Шевченка, 9 (на земельних ділянках знаходиться нерухоме майно)". (С. Таргоній)

7. Про розгляд інформації Управління з питань надзвичайних ситуацій (лист від 30.07.2019 № 10-06/695) та Управління бюджету і фінансів (лист від 09.07.2019 №02-29/482) на протокольне доручення комісії, що стосується проекту рішення Рівненської міської ради "Про внесення зміни до бюджету міста Рівного на 2019 рік та виділення коштів із резервного фонду для утилізації непридатних пестицидів та агрохімікатів (отрутохімікати) у мікрорайонні «Тинне» в м. Рівному" .

8. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради "Про продаж на аукціоні нежитлової будівлі за адресою: м Рівне вул. Замкова, 34- Б" (Н. Поліщук, А. Юрков)

9. Про розгляд інформації В. Германа (лист від 30.07.2019 № 01-11/1075) на протокольне доручення комісії, що стосується нанесення на геопортал спортивних майданчиків.

10. Заслухати інформацію директора КП “Міськсвітло” І. Черноморця щодо петиції на сайті Рівненської міської ради про освітлення в нічний час території біля ЗОШ № 25 (І. Черноморець)

11. РІЗНЕ:

  • Про розгляд інформації управлінь Рівненської міської ради - Аналіз капітальних видатків (таблиці додаються)

  • Інфорамція Рівненської обласної ради щодо співфінансування будівництва ДНЗ вул. Коновальця, 16.

  • Інфорамція Рівненського Державного архіву Рівненської області про звільнення приміщення та створення трудового архіву.

  • Інформація В. Шульги - начальника Управління бюджету і фінансів на усне доручення, дане під час розгляду проекту рішення Рівненської міської ради "Про звіт про виконання бюджету міста Рівного за І півріччя 2019 року".

 

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

виконавчого комітету Рівненської міської ради

Читайте також