Збройний напад на Рівненщині: розбійник стріляв у продавчиню і пограбував магазин

Вчора, 9 листопада, близько 16 год. на Рівненщині у місті Корці на вул. Київській чоловік провів збройний напад на магазин.

За інформацією правоохоронців, невідомий увірвався у крамницю, вистрелив у 55-річну продавчиню та вкрав з каси гроші. Після цього він втік з місця пригоди. Люди, що стали свідками цього злочину, викликали на місце медиків та поліцію.

Потерпіла, що мешкає у Новому Корці, отримала вогнепальне поранення вуха. Її госпіталізували до місцевого медичного закладу. Наразі її життю нічого не загрожує.

За словами начальника Корецького відділеня поліції Івана Крайняя, завдяки опису нападника за встановленими прикметами поліцейські зуміли оперативно встановити його особу. Зловмисником виявився 45-річний мешканець села Жадківка Корецького району, який раніше вже притягався до суду. Його у стан сильного алкогольного сп'яніння впіймали у спальному районі неподалік від місця злочину. При ньому був пневматиний пістолет та сума коштів у розмірі майже 750 грн.

Чоловіка затримали. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за за частиною 3 статті 187 ККУ (розбійний напад із застосуванням зброї).

Читайте також