Відпочинок на Білому озері 2023: пропозиції та ціни

На Рівненщині щороку до Білого озера приїжджають сотні відпочивальників. Люди прагнуть покупатися у багатій на гліцерин воді та позасмагати на піщаних пляжах. Крім того, в умовах війни локальний туризм та відпочинок на місцевих водоймах є більш безпечним та доступним. Чи зможе Біле озеро замінити води Чорного та Азовського морів - питання індивідуальне для кожного відпочивальника. Однак, чи рівноцінна така відпустка за вартістю - дізнавались журналісти "Рівне Медіа".

"Холодок"

Так, на базі відпочинку "Холодок" можна орендувати затишні будиночки на 2, 3 чи 6-7 осіб. Родзинкою комплексу є унікальні чани. Також на базі відпочивальників очікують просторі альтанки та мангали. Серед розваг:

  • катамарани, каяки, САП дошки, шезлонги;
  • човни та вудочки для любителів риболовлі;
  • екстремальні водні розваги: гідроцикл, водна ватрушка, банан, «Бетмен» і навіть водні лижі.

Будиночки, у яких поселяють відпочивальників, обладнані: 

  • особистим санвузлом;
  • чайником;
  • кондиціонером;
  • телевізором;
  • мікрохвильовою піччю;
  • електроплитою.

Реабілітаційно-оздоровчий комплекс "Біле озеро"

Основне призначення комплексу – це проведення реабілітації та оздоровлення громадян, які бажають відпочити та насолодитися природою у літні місяці.

На території функціонують пляж, прокат плавзасобів, автостоянка, медпункт.

Діють футбольний, баскетбольний, волейбольний майданчики та дитячий ігровий майданчик.

РОК «Біле озеро» пропонує відвідувачам будиночки 4-х типів:

І тип: спальні будинки, забезпечені умовами для самостійного приготування їжі, з водопостачанням та водовідведенням, повним сантехнічним вузлом, їдальнею та вітальнею. Прибудинкова територія обладнана навісами з лавками та столами, альтанками, мангалами.

ІІ тип: спальні будинки, забезпечені умовами для самостійного готування їжі, з водопостачанням та водовідведенням, повним сантехнічним вузлом.

ІІІ тип: спальні будинки забезпечені водопостачанням та водовідведенням, з міні-кухнею, неповним сантехнічним вузлом. Також є двоповерховий цегляний будинок блочного типу, забезпечений умовами для самостійного приготування їжі, водопостачанням та водовідведенням, повними сантехнічними вузлами. Прибудинкова територія огороджена, обладнана альтанками, передбачені місця для паркування легкових автомобілів (без охорони).

ІV тип: спальні будинки з мінімальними зручностями (санітарно-технічний вузол загального користування, неповний санітарно-технічний вузол, частковий ремонт приміщень).

Адміністратор РОК «Біле озеро» працює з 8:00 год до 13:00 год та з 14:00 год до 20:00 год.

+38 (067) 360-37-47 (номер активний від початку сезону).

База відпочинку "Біле озеро" у селі Рудка

Ще одна база на березі Білого озера має однойменну назву та пропонує для відпочивальників будиночки з терасою. Апартаменти розташовані у селі Рудка біля територїї "Білоозерського" відділення Рівненського природного заповідника.

У спальній кімнаті є: кондиціонер, кухонна стільниця, де ви можете розмістити свої речі, холодильник, телевізор, чайник та мікрохвильовка, посуд, кава і чай, водичка, цукор. У кожному будиночку є постіль та комплекти рушників.

Ванна кімната укомплектована: душовою кабінкою, умивальником, обігрівачем, рушникосушкою та унітазом, рідке мило для рук та шампунь.

Також можна бронювати альтанки на добу.

Вартість будиночків - від 1600 до 1800 гривень за добу у червні. У липні та серпні - від 1800 до 2000 грн.

Контакти: +380981187537

Окрім запропонованих баз відпочинку можна зняти житло у мешканців навколишніх сіл: Рудка, Більська Воля або Кругле. Однак, у такому випадку, до водойми потрібно буде долати дистанцію від 1 км.

Читайте також