Депутатці міської ради Рівного оголосили догану

Депутатці Рівненської міської ради 7-го скликання від партії "УКРОП", директорці комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради Ользі Криж оголошено догану. Таке розпорядження сьогодні підписав голова облради Олександр Данильчук.

Притягнути її до дисциплінарної відповідальності вирішили через неналежне виконання обов’язків, передбачених пунктами 9.2, 9.5, 9.6, 9.8 розділу II укладненої з нею контракту на підставі листа управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області від 3 травня цього року та службової записки начальника відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради від 16 травня, а також пояснювальної записки самої Ольги Криж.

Також в розпорядженні йдеться про те, аби відділ з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради та Рівненська обласна станція юних туристів врахували, що протягом строку дії дисциплінарного стягнення заходи заохочення до їх керівника не повинні застосовуватися.

Читайте також