Драганчук поставив "двійку" Муляренку

Сьогодні на сесії Рівненської обласної ради губернатор області Олексій Муляренко звітував перед депутатами про стан виконання делегованих йому повноважень. Відтак, депутат від фракції «Батьківщина» Микола Кучерук за декілька днів до цього збирав у Фейсбуці питання, які варто було б поставити Муляренку.

Окрім нього «додав жару» до звіту губернатора колишній голова обласної ради, депутат від "Батьківщини" Микола Драганчук. Він заявив, що партія губернатора привласнює собі заслуги не тільки депутатів облради, але й мешканців області.

«У комісії, які відбирають об’єкти для  реконструкції за кошти Державного бюджету, є не тільки представники БПП «Солідарність», а й представники інших політичних сил», - заявив Драганчук.

 Зокрема, мова йде про реконструйовані об’єкти в області та ці бігборди на дорогах:

«БПП «Солідарність» представляє і президента, і реалізацію державної політики в Рівненській області. На кожному бігборді не було написано, що це зробила БПП «Солідарність». Ми лише проінформували громадськість і населення про позитивні зміни, які були в області в 2017 році», - відповів Муляренко.

Крім того, Микола Драганчук також запитав, на скільки Олексій Муляренко оцінює свою діяльність на посаді голови РОДА за 5-ти бальною системою.

«На Поліссі, де ви з’являєтеся тільки для того, щоб відкрити якийсь дитячий садочок, а більше ви там не з’являєтеся, оцінка вашої діяльності дорівнює двійці».

На такі заяви Драганчука Муляренко відповів:

 «Цікаво дізнатися, яку саме частину людей ви представляєте, які ставлять цю «двійку», про яку ви так голосно заявляєте. Я не впевнений в актуальності цієї інформації. Вважаю, що на сьогоднішній день робиться багато роботи, але, звісно, завжди є куди прагнути. П’ятірку собі ставити не буду, але поставлю собі тверду четвірку».

Читайте також