Є дві основні версії: що відомо про підпал автомобіля депутата Рівнеоблради

Фото - відкриті джерела

Цієї ночі в Рівному на вулиці Андрія Мельника горів автомобіль «Audi Q5». Трапилось це на парковці біля оздоровчого комплексу.

Займання загасили надзвичайники. Вогонь пошкодив лакофарбове покриття, лобове скло, дзеркала та моторний відсік автомобіля. З місця події правоохоронці вилучили пожежне сміття та змиви паливно-мастильних матеріалів. 

Відомо, що автомобілем їздив депутат Рівненської обласної ради від партії «За майбутнє» Руслан Потапчук.

З приводу підпалу в поліції розглядають дві основні версії – депутатська та підприємницька діяльність. Про це розповів начальник Рівненського районного управління поліції, полковник поліції Роман Штеба:

«Причини підпалу встановлюються. Розглядаються дві версії: це і депутатська діяльність, і підприємницька діяльність. Тому сьогодні відпрацьовується цих дві основні версії. Поки що особи зловмисників не встановлені, але проводяться всі оперативно-пошукові заходи стосовно встановлення цих осіб. Відпрацьовується вся місцевість, камери відеоспостереження, шляхи відходу тощо».

У коментарі для "Суспільного" депутат зазначив, що до злочину можуть бути причетні деякі керівники з Костопільщини.

"Мені не погрожували, конфліктів не було. Я пов'язую це з політикою, є деякі політичні амбіції в деяких керівників у Костопільському районі, я їх не підтримую у напрямку, в якому вони рухаються. І їм не подобається. Я не буду говорити про прізвища", – сказав Руслан Потапчук.

Читайте також