Голова РОДА разом з сином подарували автомобіль для добровольців на Сході (ФОТО)

Фото - Фейсбук

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко разом зі своїм старшим сином Андрієм придбали і відремонтували автомобіль для добровольців у зоні ООС. Про це на своїй офіційній сторінці у «Фейсбук» написав очільник РОДА.

Олексій Муляренко зазначив, що кілька тижнів тому до нього звернулася волонтерка Тетяна Ременюк з проханням допомогти з автомобілем для добровольчого батальйону в Донецькій області, якого вони критично потребують.

Відтак, разом із волонтерами підібрали старенький автомобіль Crysler Voyager 1995 року випуску. Він потребував тотального ремонту, і цим зайнявся син Олексія Муляренка Андрій, який повністю організував увесь процес. До слова, ремонтні роботи тривали близько місяця. Вони обійшлися загалом у близько 2,5 тисячі доларів США.

- Там було проведено багато роботи. Ремонтувався мотор, який був у дуже плачевному стані, щеплення, ходова частина. Вже у середу ми плануємо передати цей автомобіль нашим хлопцям на передову, - повідомив у коментарі для порталу «РівнеМедіа» Андрій Муляренко.

До слова, волонтерка Тетяна Ременюк вже готує інші необхідні речі для бійців, які передадуть їм разом з автомобілем, аби машина не їхала порожньою. Тому усі охочі можуть долучитися до збору передачі для добровольців.

- Тепер авто готове щоб подолати шлях на схід і щоденно допомагати нашим добровольцям. Дякуємо, що допомагаєте боронити Україну!, - написав у своєму повідомленні голова РОДА Олексій Муляренко.

Читайте також