Хворий на коронавірус працівник «UA:Рівне» знаходиться у важкому стані

Фото - УНН

У чотирьох працівників Рівненської філії Суспільного виявили COVID-19. Наразі усіх співробітників "UA:Рівне" перевели на дистанційний режим роботи.

Серед хворих на коронавірус працівників – журналіст новин, оператор, редактор ранкової програми та інженер. Троє з працівників телеканалу знаходяться на самоізоляції, один - киснезалежний, перебуває у інфекційному відділенні Рівненської міської лікарніь. Про це повідомив шеф-редактор Рівненської філії Суспільного Орест Гринюк у коментарі телеканалу "UA:Перший".

– Береглися максимально – рукавички, маски, дезинфекція. Але ми собі так підозрювали, що ця біда нас не омине. Вона, зрештою, і постукала в наші двері, – додав Орест Гринюк.

У Рівненській філії Суспільного зазначили, що тимчасово скасовані телевізійні випуски новин. Найсвіжішу інформацію на UA:Рівне подають у вигляді біжучого рядка. Діджитал-підрозділ Суспільного від початку карантину працює дистанційно, зокрема сайт, Фейсбук та Інстаграм-сторінки.

За словами шеф-редактора філії, останній випадок контакту з людьми, які захворіли, був 30 квітня. Тому на телеканалі сподіваються, що з понеділка працівники зможуть повернутися до звичного режиму роботу – у разі якщо не буде нових підтверджених випадків.

Читайте також