Міський голова нагородив вихованців рівненської спортивної школи

Володимир Хомко нагороджує рівненських спортсменів

У Рівненському Міському Будинку Культури відбулось нагородження вихованців СДЮСШОР № 2, чемпіонів та призерів зимового Чемпіонату України з плавання серед юнаків.

Ведучим церемонії нагородження був Бондарець Іван, президент федерації плавання у Рівненській області. Сертифікати та солодкі подарунки спортсменам вручив міський голова Рівного Володимир Хомко.

«Напевне, не для всіх це стане основним видом діяльності у житті, але Ви є фізично здорові та успішні, дисципліновані. Я бажаю Вам успіху та жаги до перемог. Мені надзвичайно приємно, що у нас є така молодь.»

Нагороди отримали:

  • Нечидюк Максим;
  • Полоцький Андрій;
  • Кобзєва Олена;
  • Рубльов Ян;
  • Платонов Євген.

Окремо адміністрація міста вручила сертифікати тренерам, які працювали із спортсменами: Волошина Світлана, Лебідь Ірина, Бесарабчик Світлана, Машаненков Тарас, Нагорний Дмитро.

Водночас, СДЮСШОР №2 міста Рівного посіла перше місце в Україні у командному заліку за результатами своїх вихованців.

На врученні організатори заходу демонстрували кадри зі змагань, на яких можна було спостерігати хвилини тріумфу кожного із спортсменів. Також переможців привітала заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська, та вручила окрему подяку директору СДЮСШОР №2 Юрію Єфімчуку.

Читайте також