На Рівненщині лоб у лоб зіткнулися фура і бус: один водій загинув, інший - у лікарні (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні, 15 травня, вранці близько 6 год. на Рівненщині на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" на об’їзній дорозі міста Здолбунів поблизу села Богдашів трапилася ДТП, у якій загинула людина.

Як з'ясували правоохоронці, фура «Renault Magnum», за кермом якої перебував 48-річний житель Житомирської області, лоб у лоб зіткнулася з мікроавтобусом «Volkswagen Transporter 4», що їхав назустріч, за кермом якого перебував 58-річний мешканець села Здовбиця Здолбунівського району. Внаслідок зіткнення обидва автомобілі загорілися. Для боротьби з вогнем на місце пригоди прибули рятувальники. Зокрема, для надання допомоги при ДТП було залучено три одиниці техніки ДСНС та 14 рятувальників. 

В результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди водій мікроавтобуса від отриманих травм загинув на місці. Водія вантажівки в стані середньої важкості госпіталізовано в Здолбунівську ЦРЛ. У нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, численні забої та осаднення.

Усі причини ДТП наразі встановлюють співробітники поліції. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або  експлуатації транспорту особою,  яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть  потерпілого).

 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також