На Рівненщині на "Київ-Чоп" - смертельна ДТП: тіло загиблого діставали рятувальники (ФОТО)

Вчора, 30 жовтня, близько 10-ї год. вечора на Рівненщині на міжнародній автотрасі "Київ-Чоп" у селі Крилів Дубенського району трапилася смертельна ДТП.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області, автомобіль «VOLKSWAGEN Caddy», за кермом якого перебував 25-річний мешканець Львівської області, з невідомих наразі причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із мікроавтобусом «MERCEDES-BENZ Sprinter», за кермом якого перебував 35-річний мешканець Тернопільської області. Сила удару була такою, що водій легковика отримав травми, несумісні з життям, і він загинув на місці пригоди. Його тіло затисло в салоні автомобіля, тож його діставали рятувальники за допомогою спецобладнання. 

Крім цього, в результаті зіткнення мікроавтобус викинуло на узбіччя, де він перекинувся. Проте його водій від госпіталізації до медичнного закладу відмовився. За попередньою інформацією, він був тверезий.

Також рятувальникам довелося змивати паливо-мастильні матеріали з проїзної частини дороги, які витекли з легковика через зіткнення.

Усі обставини цієї ДТП наразі з’ясовують правоохоронці. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування у цій справі.

Читайте також