На Рівненщині ветерана АТО підозрюють у розбещуванні неповнолітньої

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

На Млинівщині малолітня дитина стала жертвою п’ятдесятилітнього чоловіка, про це повідомляє інформаційний портал Млинова. 

Недільного дня на Млинівщині сталась подія, що неприємно вразить будь-кого. 50-річний мешканець Млинівського району, що вів упорядкований спосіб життя та перебував в цивільному шлюбі вчинив розпусні дії щодо малолітньої дитини.

З початком АТО чоловіка призвали на Схід, відвоював і по завершенні повернувся додому. Згодом прийняв рішення знову захищати кордони країни, але по контракту. Відслужив і цей період, повернувся назавжди додому. Процес адаптації в сім’ї співмешканки давався в знаки і чолов’яга став заглядати до чарки. Так і було недільного дня. В стані алкогольного сп’яніння зловмисник на подвір’ї співмешканки здійснив розпусні дії щодо онуки останньої.

У поліції журналісту Інформаційного порталу Млинова повідомили, що зловмиснику оголосили підозру.

«До районного відділу поліції в неділю, 12 серпня, близько 14 год. надійшов дзвінок від громадянки К. В результаті оперативних дій поліції встановлено, що мешканець одного із сіл району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснив розпусні дії стосовно дитини. Чоловікові 1968 р.н повідомлено про підозру по ч.2 ст. 156 Кримінального кодексу України. Чоловіку обиратимуть запобіжний захід в Млинівському районному суді», – розповіла заступник начальника слідчого відділення Млинівського відділення поліції Юлія Мартинова.

Читайте також