На Рівненщині вночі горів житловий будинок (ФОТО)

Сьогодні, 14 лютого, близько третьої години ночі в приватному господарстві в селі Собіщиці Володимирецького району Рівненської області виникла пожежа.

Полум'я охопило дерев’яний житловий будинок, критий шифером. Для ліквідації пожежі було залучено черговий караул бійців 5-го державного пожежно-рятувального поста з селища Рафалівки з шести чоловік та дві пожежні автоцистерну місцевої пожежної охорони (МПО) с.Більської Волі.

На момент прибуття пожежників вогнем була охоплена покрівля житлового будинку. Рятувальниками було подано на гасіння водяний ствол. Слід зазначити, що активну допомогу в гасінні пожежі приймали і місцеві жителі. Так, вже за півгодини пожежу було локалізовано, а близько пів на сьому ранку повністю ліквідовано.

В наслідок пожежі вогонь знищив дах та частково перекриття житлового будинку, а також речі домашнього вжитку. Проте частину будинку, а також майно в ньому було врятовано. Постраждалих внаслідок пожежі, на щастя, немає.

Наразі фахівці встановлюють усі деталі пожежі та причину її виникнення.

Рятувальники застерігають, що у зв’язку із збільшенням кількості пожеж в районі слід суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки та дбати про належний протипожежний стан власних осель, щоб уберегти себе та своє майно від вогню. А в разі виникнення пожежі слід негайно телефонувати в Службу порятунку за номером «101».

Читайте також