На що депутати Рівнеради хочуть виділити додатково 40 мільйонів?

Зараз на позачерговій сесії Рівненської міської ради розглядають питання «По зміни до бюджету міста Рівного на 2018 рік».

Відповідно до пункту 23 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Бюджетного кодексу України, за погодженням з постійними комісіями депутати Рівненської міської ради хочуть  провести перерозподіл видатків загального і спеціального фондів бюджету, у тому числі  зменшити видатки загального фонду бюджету міста Рівного на 40 млн 300 тис. гривень та збільшити видатки спеціального фонду бюджету міста Рівного на 40 млн 300 тис. гривень, у тому числі бюджету розвитку – на 40 млн. 300 тис. гривень.

З цієї суми планують виділити:20 млн гривень на перший транш коштів для реконструкції стадіону «Авангард», а інші 15 млн гривень на ремонт доріг міста, а саме на вулицях Макарова, Шухевича та ділянці від вулиці Соборної до вулиці Коцюбинського. Наразі депутати від фракції «Самопоміч» взяли 10-ти хвилинну перерву на обговорення, після чого міські обранці повернуться до розгляду цього питання. 

 

Олеся БОРОВЕЦЬ

Читайте також