Підприємців Рівненщини просять зібрати кошти на обладнання для діагностичного центру

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

У Рівному працює потужний Діагностичний центр, який щодня обслуговує майже тисячу пацієнтів. Більшість – з соціально-незахищених верств населення. Як пише народний депутат від Рівненщини Дмитро Соломчук, на рентегенодіагностичному комплексі закладу вже обстежено понад 100 000 пацієнтів, і у близько 12% виявлено патологію. Значна частина з них у людей з Чорнобильської зони.  Втім, зараз комплекс не працює, адже потрібно провести дороговартісну заміну рентген випромінювача.

"Ми не просто щодня говоримо і пишемо, що робота медиків надважлива для українців. У час карантину постійно допомагали лікарям засобами захисту і технікою. Зараз медики Діагностичного центру звернулися до нас з проханням допомогти купити необхідні комплектуючі до рентгенодіагностичного комплексу. Це надважливо для нашої області та міста Рівне.

Тому МИ ЗВЕРТАЄМОСЯ ДО ПІДПРИЄМЦІВ НАШОГО РЕГІОНУ, та усіх небайдужих: треба спільно зібрати кошти і допомогти нашому Діагностичному центру. Ваша підтримка лікарям зараз вкрай необхідна! Якщо Ви готові долучитися до благої справи – пишіть нам. Народні депутати України: Сергій Литвиненко, Дмитро Соломчук, Віктор М'ялик та Роман Іванісов".

Читайте також