Побив до смерті та закопав у лісопосадці: на Рівненщині пасинок через особисту неприязнь лишив життя вітчима

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

7 червня мешканка Рівненщини повідомила до поліції про зникнення 47-річного чоловіка. Його не було вдома декілька днів, правоохоронці розпочали пошукові заходи. 25 червня тіло чоловіка знайшли закопаним у лісопосадці.

Поліцейські з’ясували, що до смерті 47-річного жителя села Турковичі може бути причетним пасинок - спочатку він нічого не розповідав, але докази змусили його зізнатися.

Як стало відомо з його розповіді, ще 3 червня, близько опівночі, вони із вітчимом посварилися, внаслідок чого 28-річний пасинок побив чоловіка руками та ногами, від чого останній помер. Скориставшись тим, що матері не було вдома, молодик виніс тіло померлого неподалік, у лісопосадку, де й закопав.

Також у відділі комунікації області повідомляють, що 28-річний житель села Турковичі неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців через наркотики. Наразі ж чоловіка затримали, вирішують питання про повідомлення йому про підозру, після чого йому оберуть запобіжний захід. Тепер йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, днями портал «РівнеМедіа» повідомляв про те, що на Рівненщині дядько розшукує племінника, який пішов з дому ще три тижні тому і до цих пір не вернувся. В матеріалі йшлося саме про цього чоловіка.

Читайте також