Правоохоронці назвали причину ДТП із чотирма автівками на трасі на Рівненщині

7 червня на трасі Київ-Чоп в Рівненській області трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі відразу чотирьох автівок - мікроавтобуса, двох вантажівок та легковика. Портал "РівнеМедіа" повідомляв про це тут: Мікроавтобус, вантажівка та легковик: перші деталі ДТП на трасі на Рівненщині

Сьогодні у поліції розповіли, що аварійну ситуацію на дорозі створив 33-річний житель Березнівського району,  водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», сполученням «Рівне-Київ». Чоловік порушив ПДР, внаслідок чого в нього в’їхав легковик.

В цей час позаду рухався вантажний автомобіль «VOLVO» під керуванням 37-річного жителя Одеської області, який встиг загальмувати. Втім, одразу після нього водій автомобіля «КАМАЗ», 24-річний житель міста Шепетівка не встиг зреагувати та допустив зіткнення із вищевказаними автомобілями. Від удару «КАМАЗ» перекинувся.

Також відомо, що постраждав водій КАМАЗу – у нього перелом гомілково-ступневого суглобу. У  легковику перебувала 67-річна жінка із дитиною, з останньою все в порядку, а в жінки - забій хребта.

Читайте також