Рівнян запрошують на осінній фінал проекту "Пузата мама-2018"

http://charivne.info

Фінальне шоу проекту «Пузата мама» вкотре презентуватиме рівнянам найкрасивіших вагітних жінок Рівного. Захід відбудеться 17 жовтня у "Сталевій Горі" (вул. Відінська 1Б).

На фіналі вагітні влаштують справжнє шоу з постановками виходів. Також у цей день відбудеться зустріч усіх попередніх учасниць проекту разом зі своїми малюками.

Усіх гостей свята очікує енергійні та запальні сети від ді-джея Сергія Хонько. Тож саме під його треки дефілюватимуть не лише майбутні мами, а й найменші моделі — новонароджені та віком до 7 років.

Ведучими фінальної частини буде неперевершений дует двох чоловіків: шоумен і ведучий Андрій Осташ (МС Дюк) та депутат Рівнеради, журналіст Олександр Курсик.

Усіх дітлахів на святі чекатиме смачний кенді-бар. Крім того, усі гості  свята матимуть нагоду сфотографуватись у спеціальній фотозоні. А насамкінець вечора усіх чекатиме святковий фейєрверк з золотого дощу.

До речі, прийти на шоу можуть усі охочі, адже вхід на свято є абсолютно вільним.  17 жовтня, 17 год "Сталева Гора"(вул. Відінська 1Б). 

Читайте також