Рівняни можуть долучитися до благодійного забігу до Дня Європи

Благодійний забіг до Дня Європи «Rivne Euro Run 2018» відбудеться в Рівному у суботу, 19 травня. Дистанції – 2 км та 6 км.

Старт забігу відбудеться о 15.00 на проспекті Миру. Під час забігу буде використовуватися чіпова електронна система фіксації часу, а на фініші кожного зареєстрованого учасника буде чекати пам’ятна медаль.

Забіг – благодійний. Всі кошти з реєстрації будуть спрямовані на допомогу у лікуванні 1,5-річного Матвійка Стрільчука, якому встановили діагноз двобічна сенсоневральна глухота. Хлопчику потрібна дороговартісна операція.

Зареєструватися на забіг можна онлайн за посиланням: https://runstyle.net/events/rivne-euro-run-2018/ Це коштує 100 грн. Для тих, хто відкладе реєстрацію на останній день – така буде коштувати 150 грн. Зареєструватися можна буде в день забігу на місці старту з 13.00 до 14.30 в наметі Rivne Running Club.

Увага! Реєстрація буде зупинена 19 травня рівно о 14.30, аби якісно підготувати та налаштувати чіпову систему.

Ліміт учасників – 220 осіб на дві дистанції: 140 осіб на 2 км та 80 осіб на 6 км.

Траса забігу: проспект Миру (старт від готелю «Мир») – вул.Набережна – вул. Кавказька – вул.Міцкевича – проспект Миру (фініш біля готелю «Мир»). Довжина кола - 2 км.

В зв’язку з цим 19 травня з 14.45 до 16.00 рух на цих автошляхах буде перекрито.

Усі зареєстровані учасники, які фінішують у дистанції, отримають оригінальні медалі забігу.
Переможці, призери забігу у чоловіків та жінок на дистанціях 2 км та 6 км отримають кубки та подарунки від спонсорів та партнерів.

Наймолодший та найстарший учасники забігу, а також переможці в номінації «Непереможні» отримають нагороди та подарунки від партнерів.

Забіг пройде в рамках реалізації проекту «Рівненська бігова ліга 2018», який отримав підтримку від Громадського бюджету Рівного.

Сприяють проведенню забігу – Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Рівненської міської ради та Управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації.

Організатор забігу – Rivne Running Club. Партнери – торгова марка GERA, компанія AutoPlus та торгова марка «Молокія». Фітнес-партнер – клуб «ФізіоФіт».

Читайте також