Роботу рівненському "Моріону" заблокували нікому невідомі "активісти" (ВІДЕО)

Сьогодні, 26 лютого 2018 року, роботу ринку «Моріон» було повністю заблоковано групою осіб, які представились громадськими активістами.

Під надуманим приводом про проведення якихось несанкціонаваних робіт на території ринку, згадані особи, викликали до місця подій наряд поліції і з ними проникли на територію підприємства.

У результаті на час з’ясування поліцією обставин події всі роботи з наведення благоустрою на території ринку були зупинені.

Після того, як представники правоохоронних органів покинули території ринку «Моріон», так звані громадські діячі, заблокували виїзд із підприємства для автотранспорту, який був задіяний у проведенні робіт. Чим паралізували всю господарську діяльність МПП “Моріон”.

Керівник підприємства Павло Маковецький,  звернувся із зверненням про незаконні дії активістів до чергової частини МВС.

 

 

Враховуючи, що 19 лютого 2018 року, ті ж активісти вчинили силову спробу захоплення ринку. Адміністрація ринку «Моріон» має намір звертатися з відповідними листами до прокуратури та управління СБУ з вимогою зупинити свавілля з боку осіб, з так званої ініціативної групи, адже їхні дії не дозволяють забезпечити належні та безпечні умови для проведення торгівлі.

Систематичні дії осіб, що прикриваються статусом громадських активістів, а також їхні спроби дискредитувати підприємство в очах громадськості, ставлять під загрозу діяльність півтори сотні підприємців, які здійснють торгівлю на території ринку “Моріон” і у приміщенні Будинку побуту та створюють незручності для тисяч рівнян, що є нашими клієнтами і покупцями.

 

За інформацією адміністрації МПП "Моріон"

 

Читайте також