Розбійний напад у Рівному: чоловіки у масках напали на чоловіка і викрали в нього велику суму грошей (ФОТО)

Сьогодні, 4 вересня, увечері о пів на 6 год. у Рівному у дворі будинку на вулиці Набережній троє озброєних чоловіків у масках з пістолетом напали на 50-річного рівнянина і викрали з його автомобіля 2 сумки з великою сумою коштів. 

Для затримання зловмисників, які пересуваються на автомобілі "Audi" сірого кольору, орієнтований особовий склад поліції Рівненщини, в області введений оперативний план «Перехват». Аналітики ситуаційного відділу обробляють отриману інформацію та передають оперативним підрозділам для затримання зловмисників. 

Попередньо відомо, що потерпілий 50-річний рівнянин разом із 27-річним сином на власному автомобілі зупинилися у дворі будинку, коли їх заблокувало авто невідомих. Троє озброєних чоловіків у масках відкрили дверцята та, погрожуючи пістолетом, забрали з салону дві сумки у яких, зі слів потерпілих, знаходилося  70 тисяч доларів США. 

За фактом розбійного нападу поліцейські розпочали досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 4 статті 187 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини вчиненого злочину.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також