Серіал «Великі Вуйки»: пригоди гуцулів у величезному місті

Комедійний 16-серійний фільм «Великі Вуйки» – це продовження популярного телесеріалу «Останній москаль». Канал «1+1» заздалегідь оголосив, що новий фільм стане найкращим комедійним серіалом осені, і показав першу серію 14 жовтня 2019 року. Завдяки tv.meta.ua глядачі завжди мають змогу дізнатись про подальші пригоди улюблених героїв.

Вже відомі персонажі: Василь Микитюк, Іван Петрук, Штефко та Бодя вирушають до Києва у пошуках справедливості. До їхнього рідного села Великі Вуйки мають збудувати нову дорогу, але наскрізь корумпований чиновник віддає перевагу сусіднім Малим Вуйкам.

Стурбований сільський голова збирає групу ініціативних односельців та разом з ними мандрує до столиці, щоб знайти підтримку проти бюрократа. Пригоди простодушних гуцулів починаються вже на київському вокзалі, де у Василя Микитюка крадуть валізу. Поневіряння компанії продовжуються у мальовничих локація: на Хрещатику, Андріївському узвозі, Майдані незалежності.

Паралельно розвивається ще одна сюжетна лінія: слідом за вуйками до Києва вирушають їхні жінки, щоб слідкувати за своїми чоловіками. Поки селяни намагаються потрапити до міністра інфраструктури, щоб вирішити нагальне питання, дружини влаштовують собі справжні канікули, подавшись до супермаркету та на концерт Олега Винника.

Головних персонажів зіграли щоумен Юрій Горбунов, актори Володимир Горянський, Назар Задніпровський та Володимир Ніколаєнко. До участі у серіалі залучили багатьох українських зірок:

  • Михайла Поплавського;

  • Надію Мейхер;

  • Дмитра Коляденка;

  • Руслана Сенічкіна;

  • Катерину Осадчу;

  • Ігоря Ласточкіна.

Зрештою, пригоди закінчуються вдало, і гуцули, стомлені столичною метушнею, повертаються до рідного села.

Цікаві факти про серіал «Великі Вуйки»

Для зйомок однієї з сцен на Подолі влаштували імпровізовану пробку більш ніж з п’ятдесяти автомобілів.

Під час створення серіалу сценаристи та актори згадували кумедні випадки, які трапилися з ними, коли вони тільки приїхали підкорювати столицю. Деякі з цих спогадів увійшли до сценарію.

В жовтні 2019 року в поїздах, які курсують по синій гілці столичного метро, з’явились постери з головними персонажами «Великих Вуйок». Герої серіалу нагадували правила поведінки в метро. Проект мав за мету підвищення культури пасажирів та підтримання громадського порядку.

Читайте також