Що купити в Китаї? Топ-7 найбільш корисних та незвичайних товарів

Китай — найбільший виробник електроніки, товарів повсякденного вжитку, одягу, автомобільних аксесуарів. Більшість великих світових брендів давно перенесли промислові потужності до цієї країни. Саме через це у Китаї можна купити продукцію, що за якістю та використовуваними технологіями не поступається більш дорогим товарам відомих виробників. Також у тамтешніх інтернет-магазинах легко знайти незвичайні та дійсно корисні дрібниці.

Як організувати вигідну доставку з Китаю, можна дізнатися на сторінці https://npshopping.com/ru/landings/cn. Форвардинговий сервіс NP Shopping подбав, щоб ви могли замовити товари навіть в тих китайських інтернет-магазинах, які працюють лише на внутрішній ринок. Сервіс використовує двоетапний алгоритм (через склад партнерів у Китаї), тож доставка триває від 8 робочих днів, а її вартість визначається вагою вашого замовлення із пакуванням.  

Розглянемо, що цікавого можна знайти на таких платформах як Taobao, Suning, Dangdang тощо.

Що купувати в китайських інтернет-магазинах?

  1. HD Mini Camera. Крихітна портативна камера, яку зазвичай використовують як відеореєстратор в салоні авто. Також вона підходить для спостереження за приватною власністю або любительських зйомок.
     
  2. Тканинна шафа. Оригінальний і надзвичайно легкий предмет інтер’єру, який можна встановити та прибрати за лічені хвилини. Чудово підходить для тимчасового житла, відряджень, використовується як резервне місце для зберігання речей на горищі, у коморі. Дозволяє упорядкувати гардероб, взуття, аксесуари, білизну. У продажу представлено безліч моделей: від компактних шафок на 4–5 поличок до повноцінних гардеробів. 
     
  3. Зарядний пристрій USB з магнітом. Аксесуар має незвичайний принцип роботи: штекер завжди залишається всередині порту гаджета (смартфона, планшета, тощо), а кабель під’єднується до нього за допомогою магніта. Ця технологія зберігає цілісність «гнізда» та подовжує життя пристроїв. 
     
  4. Принтер для нігтів. Хочеться оновити імідж без відвідування салону? Нанести оригінальний малюнок на нігті всього за декілька хвилин допоможе спеціальний принтер. Для роботи такого пристрою варто одразу замовити спеціальні кольорові картриджі та завантажити рекомендований виробником додаток.
  5. Універсальний рюкзак для батьків. Мрієте про органайзер, що не поступається арсеналу Він Дизеля в кінострічці «Лисий нянька: Спецзавдання»? Тоді обирайте рюкзак, де знайдеться кишенька буквально для всього: пляшечок, підгузків, вологих серветок, змінного одягу, пелюшок, судочків, іграшок та інших необхідних дрібниць.
     
  6. Автоматична плойка для ідеальних кучерів. Аби створити завиток, достатньо защепити пасмо біля коренів таким стайлером. Він автоматично втягне волосся всередину та накрутить його так, щоб не залишалося прямих кінчиків. Усього за 5–10 секунд ви отримаєте пружні кучері без відвідування салону.
     
  7. Парасолька з підсвіткою. Цей аксесуар виглядає надзвичайно ефектно, особливо у темний час доби. Підсвітка робить прогулянки більш безпечними, адже дозволяє водіям авто побачити вас здалеку. Додатковий ліхтарик на кінчику парасольки можна використовувати, щоб підсвічувати собі дорогу у темряві.

Такі аксесуари стануть чудовим вибором для себе або незабутнім подарунком для друзів, родичів. Відгуки покупців на великих торговельних платформах допоможуть обрати найкращі моделі.

Читайте також