Таксисти влаштували "розбірки": відомі деталі нічного побиття у Рівному (ВІДЕО)

У соцмережах Рівного виклали відео, яке викликало палкі дискусії у користувачів. У ролику видно, як натовп чоловіків б'є одну людину. У коментарях під відео зазначили, що це таксисти влаштували "розбірки" із клієнтом, який заборгував їм гроші.

Як повідомляє Суспільне, інцидент стався на вулиці Гурія Бухала у нічний час. У патрульні поліції повідомили, що вони отримали виклик про побиття водієм чоловіка. У потерпілого також забрали гаманець.

"Прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили, що у побитого були ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Він не міг чітко пояснити, що саме відбулось, плутався у своїх словах і повідомив, що невідомі особи завдали йому тілесних ушкоджень", прокоментувала інспекторка патрульної поліції Наталія Воєвода.

Копи освідували чоловіка на стан сп'яніння та доставили його до міського відділку поліції.

"Таксист також написав заяву і пояснення. У заяві він вказав, що пасажир заборгував йому тисячу гривень",– додала Наталія Воєвода.

У пресслужбі патрульної поліції зазначили, що це не перший інцидент, пов'язаний із чоловіком, якого били.

"У понеділок, 7 грудня, він заборгував у кафе понад тисячу гривень. Тоді поліцію викликав офіціант, але сторони домовились, що чоловік принесе у кафе гроші. Тому адміністрація закладу ніякої заяви не писала",– додала інспекторка.

За фактом побиття правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Читайте також