У громаді на Рівненщині зустрічатимуть кортеж із тілом загиблого штурмовика

У бою за Україну загинув захисник із села Городище Григорій Кравчук, 1973 року народження. 

Про це повідомляють у Березнівській міськраді. 

Як зазначається, солдат десантно-штурмової роти захищав Україну від окупантів з грудня 2022 року. Загинув 6 січня 2024 року на Запоріжжі.

- Висловлюємо щирі співчуття рідним. Нехай добрий, світлий спомин про Захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав, любив і шанував Григорія. Сумуємо та низько схиляємо голови у скорботі, - йдеться у повідомленні. 

Прибуття військового кортежу на Березнівщину очікується завтра - 28 березня 2024 року. Жителів громади просять зустріти Захисника живим коридором шани.

Відповідно до розпорядження Березнівського міського голови 28 березня 2024 року оголошено Днем жалоби у громаді.

Кортеж очікується у Березному орієнтовно о 10.20-10.40 год. (час може бути змінено!). Проїзд містом буде вулицями Андріївська, М.Буховича, Київська, до площі Незалежності, на якій відбудеться загальне прощання з Григорієм Кравчуком.

Потому кортеж вирушить у напрямку села Городище, у якому колона рухатиметься вулицями Незалежності, Весняна.

Військове поховання відбудеться у селі Городище цей же день – 28 березня 2024 року. Прощання з українським воїном розпочнеться о 14.00 год. у будинку за адресою: вул. Весняна, 5.

Заупокійна служба за загиблим Захисником відбудеться у Трьохсвятительському храмі села Городище. Поховання проходитиме на місцевому сільському кладовищі в урочищі Вороновка.

Читайте також