У маках, люпині чи ріпаку: де зробити круте фото неподалік Рівного

Фото - myWishBoard

Початок літа – пора, коли розцвітають маки, ріпак, липин, волошки і інші яскраві квіти. Молодь так облюбувала місця, де вони ростуть, зробивши їх живими фотозонами. Нині у мережі вже стало своєрідним мейнстрімом – мати фото у полі серед тисячі квіток маку, люпину чи ріпаку. Наші журналісти зробили добірку місць, де можна зробити круте фото неподалік Рівного.

Люпин — рід квіткових рослин родини бобових. Ці рослини в Україні в основному вирощується в зоні Полісся. Неподалік Рівного, на території Бармаківського заповідника, розцвіли квіти люпину. Дістатись туди з Рівного можна через Пагорб Слави. Локація розташована за метрів 150 звідти у сторону Бармаків.  

За цвітінням диких маків можна спостерігати щороку, втім цього року квітів висіялося напрочуд багато. Зробити фото у маках можна виїхавши із Рівного у напрямку Острога, Млинова, до села Забороль, Грушвиці та Бармаків.  

Якщо Вам більше до вподоби жовті поля ріпаку, тоді їдьте до села Зоря або до Білівських хуторів Рівненського району.

І не забувайте, що невдовзі сезон соняшників.

Крім того, популярним залишається городище в селі Білів. Про те, як добратись туди, читайте тут: Як доїхати до Білівських пагорбів, що неподалік Рівного?

Фото - відкриті джерела. 

Читайте також