У Рівному чоловік до смерті побив співмешканця

Фото - Нацполіція

Трагедія сталася в гуртожитку на вулиці Відінській у Рівному ще 19 квітня. Тіло чоловіка без ознак життя на підлозі побачив сусід та повідомив до поліції. Правоохоронці розшукали зловмисника, який причетний до скоєння умисного вбивства.

Працівники карного розшуку з'ясували, що до злочину може бути причетний 34-річний рівнянин, який разом зі співмешканкою тимчасово проживали в кімнаті чоловіка.

У день вбивства компанія сіла до столу, але 62-річний чоловік невдовзі пішов спати. Це не сподобалося нетверезому співмешканцю, який почав бити пенсіонерами руками та ногами. Згодом злочинець разом з жінкою покинули гуртожиток. Потерпілого згодом бачили сусіди, але за 2 дні його виявили без ознак життя.

Правоохоронці розшукали зловмисника, який вже притягався до кримінальної відповідальності за наругу над могилою. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. За скоєне вбивці загрожує від семи до десяти років позбавлення волі. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Читайте також